No Bubregom, No Comment. - You'Ve Always Got Time For Bubregom.

Alvedonflaska på fel ställe

Posted Oct. 25, 2015, 9:34 p.m. By bubregom

Nu när jag kom tillbaka från semestern så packade jag upp alla väskor, och bland annat barnens alvedonflaska. Jag ställde inte in den i medicinskåpet på en gång, utan ställde den på min fönsterkarm bakom gardinen för att barnen inte skulle se den. Men det skulle jag inte ha gjort. Min minsta dotter gick in i mitt rum och hoppade i min säng, och då såg hon den, och lyckades få upp den "barnsäkra" korken och drack upp hela flaskan. Jag satt vid datorn just då och hörde henne hosta till, och då gick jag för att titta till henne och såg att flaskan var tom. Det var bara att åka till akuten och proppa henne full med kol. Allt gick bra tack vare att hon kom in dit så fort.