No Bubregom, No Comment. - You'Ve Always Got Time For Bubregom.

En applikation som visar bilder

Posted Aug. 19, 2015, 11:52 p.m. By bubregom

Min man och jag har fått upp ögonen för fotografering den sista tiden. Nu har vi ju iphones båda två. Han fick en ny från jobbet och jag fick överta hans gamla. Där finns det ju olika applikationer man kan ladda ner. Bland annat så finns det en app som heter instagram. Ett fotoforum där man kan lägga in bilder men också kolla på andras bilder. När man vill dela bilder med andra så laddar man ner sin bild och så har man möjlighet att välja olika filter att lägga på sin bild som förskönar eller konstlar till den lite. Det blir faktiskt riktigt fina bilder ibland. Nu har min man kommit på att man kan skriva ut och beställa bilder därifrån också. Så nu ska vi pröva det!